Ervaren Verkoopadviseur m/v

 


Voor onze Toyota vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij per direct een ervaren Verkoopadviseur m/v.


Wij zoeken een zelfstandige Ún aantoonbaar succesvolle verkoopadviseur die deskundig advies geeft aan onze klanten met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto┤s. Je bent enthousiast, proactief, je hebt passie voor mensen en Toyota’s en je bent een professional in hart en nieren. Je bent in staat om de wens van de klant te vertalen in een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal gesloten is, zorg je ervoor dat alles volgens onze kwaliteitsnormen opgevolgd wordt. Enige jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is noodzakelijk.


Wij verwachten een ambitieuze, resultaatgerichte en prettige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciŰle eigenschappen. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.


Voor bovenstaande functie bieden wij een fulltime werkweek (inclusief zaterdag en koopavond) met uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.


Interesse?

Meer informatie over de vacatures kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

 

 

Overzicht vacatures

Meer nieuws Jos van Boxtel

Jos van Boxtel Service+pas

De Service+pas biedt u een compleet pakket bestaande uit een 24-uurs mobiliteitsservice in binnen- en buitenland en een uitgebreide onderhoudsservice.

Bekijk actie

Persbericht

Focwa Certificering

Lees verder