Verkoopadviseur m/v


2019 wordt een topjaar! Toyota komt met 7 nieuwe modellen, waaronder een compleet nieuwe range Corolla modellen waarmee Toyota een nieuw tijdperk inluidt. Tevens bestaat de Jos van Boxtel Groep in 2019 65 jaar, zijn we 50 jaar Toyota dealer Ún 25 jaar sponsor van FC Den Bosch!

Om hierbij ons verkoopteam te verstevigen zoeken wij voor onze Toyota vestiging in ’s-Hertogenbosch per direct een fulltime (40 uur) Verkoopadviseur m/v.


Functiebeschrijving

Wij zoeken een zelfstandige Ún aantoonbaar succesvolle verkoopadviseur die deskundig advies geeft aan onze klanten met betrekking tot de aankoop van nieuwe en gebruikte auto┤s. Je bent enthousiast, proactief, je hebt passie voor mensen en Toyota’s en je bent een professional in hart en nieren. Je bent in staat om de wens van de klant te vertalen in een aantrekkelijk voorstel. Nadat de deal gesloten is, zorg je ervoor dat alles volgens onze kwaliteitsnormen opgevolgd wordt.


Profiel

Wij verwachten een ambitieuze, resultaatgerichte en prettige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden en commerciŰle eigenschappen. Enige jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is noodzakelijk. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.


Wij bieden

Voor bovenstaande functie bieden wij een fulltime werkweek (inclusief zaterdag en koopavond) met uitstekend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.    

Interesse?

Meer informatie over de vacature kun je opvragen bij Frans Menting, personeelsmanager: 06-10978576.
Mail je reactie naar frans@josvanboxtel.nl.

 

      
     Frans Menting
     Personeelsmanager
     073-5039027   -   06-10978576
     frans@josvanboxtel.nl  

  

 Overzicht vacatures

Meer Jos van Boxtel

Inruilwaarde weten?

Vraag een gratis taxatie aan bij Jos van Boxtel

Bekijk actie

Proefrit aan huis!

Een proefrit maken wanneer het ˙ uit komt.

Bekijk actie

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen