De nieuwe Toyota Yaris

Ook als Hybride!

 

De nieuwe Yaris biedt voor elk wat wils. Want hij is verkrijgbaar als pittige 1.0 benzine, als soepele 1,5 viercylinder of als superzuinge en comfortabele hybride met standaard automaat. Daarmee rijdt u tot 50% van de tijd op elektriciteit, omdat de auto zichzelf onderweg automatisch oplaadt. Dus u hoeft nooit te stekkeren. 

 

 

De nieuwe Toyota Yaris rijklaar vanaf € 14.695,- 


Brochure aanvragen 


De nieuwe Yaris heeft een dynamischer uitstraling en rijdt stiller, soepeler en veiliger dan ooit. Zo krijgt u achter het stuur nieuwe energie. Ook deze nieuwe generatie is duidelijk herkenbaar als Toyota Yaris, met een kenmerkend design aan voor- en achterzijde, moderne LED-verlichting en een scala aan nieuwe lichtmetalen velgen en kleuren. Dankzij het modern vormgegeven interieur, geavanceerde technologie en hoogstaande rijervaring geniet u van de momenten waarop u alleen achter het stuur zit, en neemt u met gepaste trots uw vrienden mee.Bekijk onze voorraad               Offerte aanvragen

 

 

Wijzigingen voorbehouden. 

Toyota Yaris Acties

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen