Mobiliteit voor bedrijven

Oostendorp Jos van Boxtel is uw lokale partner voor zakelijke mobiliteit!

Wij kunnen u voorzien van een passende leaseauto, bedrijfswagen of compleet wagenpark. Dankzij onze jarenlange expertise en met ons hoge serviceniveau zorgen wij ervoor dat u altijd met plezier kunt blijven rijden. Onze adviseurs voor de zakelijke markt zijn u graag van dienst. Ervaar de kracht van Oostendorp Jos van Boxtel voor uw onderneming, van klein tot groot!


Voordelen voor uw onderneming:


Gratis mobiliteitsscan - Hoe bent u zakelijk het voordeligst uit?

Op basis van een gratis mobiliteitsscan voor ondernemers geven wij u een goed inzicht in de kosten van uw wagenpark. Wij maken voor u een vergelijking tussen koop- en leasemogelijkheden en we geven aan waar besparingen zijn te realiseren. Wij zijn al 65 jaar actief in de autobranche in Midden Brabant. Als dealer van topmerken en met een eigen leasemaatschappij en schadeherstelbedrijf kunnen wij de zakelijke rijder goed van dienst zijn.


Zakelijk huren en/of (short)leasen

Leasen en huren kunnen een aantrekkelijke en voordelige keuze zijn, zowel voor grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf. Bij Oostendorp Jos van Boxtel bent u aan het juiste adres om een auto zakelijk te huren of (short)leasen: Wij bieden u een ruime keuze in modellen. Ook heeft u de keuze uit verschillende leasevormen, die aansluiten bij uw bedrijf en uw individuele wensen. Wij vinden voor u altijd de juiste oplossing! Bijkomend voordeel is dat onderhoud, reparatie en schadeherstel bij onder n dak plaats vinden.


Duurzaam op weg

Wij zijn zeer ervaren op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit. Hiermee draagt u als ondernemer bij aan een schonere lucht en kunt u flink op de kosten besparen. Met onze merken bieden we verschillende zeer zuinige hybride en 100% elektrische modellen.


Bedrijfswagens van Oostendorp Jos van Boxtel

Op het gebied van bedrijfswagens hebben wij met Nissan, Toyota en Mitsubishi een gevarieerd aanbod in huis en is er altijd een bedrijfswagen die aan uw bedrijfsbehoeften voldoet. Ook zijn wij specialist in de op- en ombouw van bedrijfswagens. Of u nu kiest voor een compacte bestelwagen, een krachtige pick-up of een 100% elektrische Nissan e-NV200; Lage gebruikskosten en innovatieve technologie zijn standaard.


Heeft u een vraag of wilt u advies? 

Neem vrijblijvend contact met ons op of komt langs in een van onze showrooms, we helpen u graag.
Heeft u voorkeur voor een bezoek bij op kantoor? Geen probleem, we komen graag bij u langs.


Zakelijk contact

Meer voor ondernemers bij Oostendorp Jos van Boxtel