Zakelijk huren en shortleasen

Autohopper Jos van Boxtel

Autohopper is er voor iedereen die tijdelijk (korte of langere tijd) een auto nodig heeft. Voor elke vraag weten wij de beste oplossing. Wij zorgen er graag voor dat mobiliteit binnen uw organisatie past bij uw behoefte en dat tegen de laagste kosten. Met Autohopper bieden wij u scherpe tarieven per dag en wij schakelen snel op het gebied van wijzigende mobiliteitswensen. Reserveren kan natuurlijk direct via onze werkplaats, maar ook met een eigen inlogcode voor vaste klanten met uw eigen tarief en vaste gegevens.

 

De 5 voordelen van zakelijk huren bij Jos van Boxtel:

1. Altijd een uiterst scherpe prijs
2. Altijd een medewerker die u kan adviseren
3. Altijd een moderne, schone en luxe auto
4. Altijd een auto huren in de buurt
5. Altijd eenvoudig huren, online, telefonisch of direct aan de balieContactformulierZakelijke verhuur

Regelmatig moet een collega naar een cursus ergens in het land. Laat u die in de eigen auto rijden? Is die auto voldoende verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? Laat u die kilometeres declareren en vallen die dan weer onder in de inkomstenbelasting? Huur bij Autohopper Jos van Boxtel en er is een duidelijke factuur en overeenkomst met verzekeringsvoorwaarden. Mobiliteit passend bij uw behoefte!

 

Scherpe tarieven voor shortlease

Heeft u de zekerheid dat u voor langer dan een maand (zakelijk) gaat huren, dan wordt leasen een interessant alternatief. Leasen (huren langer dan 24 manden) van een auto is echter vaak alleen verantwoord wanneer u zich ook gegarandeerd voor deze langere periode kunt vastleggen, anders volgens vaak forse boetes. Shortlease combineert de voordelen van langer huren en korter leasen.

 

Wij bieden u  maatwerk tegen zeer scherpe tarieven en met onze kennis kunnen we u onder andere uitstekend adviseren over fiscale voordelen.

Zakelijke Acties

24 juli 2018

Nissan Elektrische auto's

Ontdek Nissan elektrische auto's bij Jos van Boxtel

Lees verder
24 juli 2018

Nissan Bedrijfswagens

Alle modellen uit voorraad leverbaar bij Jos van Boxtel

Lees verder
1 juni 2018

One Stop Private Lease

Private Lease een Mitsubishi bij Jos van Boxtel

Lees verder
4 april 2016

Privé leasen - Bij Jos van Boxtel kan het heel simpel!

Particulier heel voordelig een nieuwe auto leasen.

Lees verder

Meer Service bij Jos van Boxtel

. .

Proefrit

Met het maken van een proefrit ervaart u of de auto naar uw wens is. Maak een afspraak wanneer het u uit komt, dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat.

Proefrit aanvragen
. .

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze auto? Of wilt u een auto inruilen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Direct contact
. .

Jos van Boxtel Lease

Voordelig zakelijk of private leasen? Met onze aantrekkelijke tarieven rijdt u zorgeloos in uw nieuwe auto.

Meer over leasen