Stap over op elektrisch rijden

Elektrische mobiliteit bij Oostendorp Jos van Boxtel

Oostendorp Jos van Boxtel is al sinds 2010 actief op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit. Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van passende mobiliteit waarbij elektrisch en/of hybride een serieuze rol kan spelen. 


Wij geloven in een toekomst waar er oplaadpunten te vinden zijn op elke hoek van de straat en er thuislaadmogelijkheden zijn voor iedereen. Met onze auto's met nul emissie nemen we graag het voortouw bij de realisatie van een schonere, groenere en slimmere leefomgeving voor iedereen. We zijn trots op onze status als pionier in het elektrisch rijden. De voordelen van elektrisch rijden staan buiten kijf: zowel milieutechnisch als persoonlijk en financieel is ons aanbod elektrische auto's afgestemd op uw behoeften en uw toekomst.De voordelen van elektrisch rijden

Milieuvriendelijk

Elektrische auto’s stoten geen CO2 uit en er worden geen fossiele brandstoffen gebruikt. Geen fijnstof, geen roet, helemaal niks.

Lagere kosten voor gebruik en onderhoud

Een elektromotor heeft weinig bewegende delen, waardoor er veel minder slijtage plaatsvindt. Olie verversen hoeft niet en zijn er weinig onderhoudsbeurten vereist. Ook is elektriciteit goedkoper dan brandstof en betaal je op dit moment geen wegenbelasting voor een volledig elektrische auto. Daarnaast kunt u wellicht nog profiteren van overheidssubsidies en belastingvoordelen.

Stap dus over op elektrisch rijden en geniet van uw rit zonder enige CO2-uitstoot!


 

Ontdek onze 100% elektrische modellen