Zakelijk leasen bij Jos van Boxtel

Jos van Boxtel Lease biedt complete mobiliteitsoplossingen aan en speelt perfect in op uw mobiliteitswensen en die van uw werknemers. Op basis van een gratis mobiliteitsscan voor ondernemers geven wij u een goed inzicht in de kosten van uw wagenpark. Wij maken voor u een vergelijking tussen koop- en leasemogelijkheden en we geven aan waar besparingen zijn te realiseren. Ook op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteit bent u bij Jos van Boxtel Lease aan het juiste adres. Door te kiezen voor duurzame en elektrische mobiliteit draag u als ondernemer bij aan een schonere lucht n bespaart u flink op de kosten!


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u zakelijk leasen of heeft u als ondernemer een andere vraag? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze zakelijke accountmanagers. Zij denken met u mee en helpen u graag verder. 


Online contact opnemen


De voordelen van Jos van Boxtel Lease:Onze leasemogelijkheden:

Full Operational lease

Compleet zorgeloos uw favoriete auto rijden waarbij het beheer compleet wordt verzorgd door de leasemaatschappij. U betaalt een vast all-in maandbedrag en heeft verder geen kosten of risico voor reparatie, onderhoud, banden, afschrijving, rente, houderschapsbelasting, verzekering en eventueel vervangend vervoer. Aan het einde van de looptijd kunt u de auto of bestelwagen weer bij ons inleveren, maar u kunt u ook kiezen om het voertuig door te leasen of over te kopen.


Financial Lease

U financiert de aanschaf van uw auto voor de zakelijke markt, de auto dient dan als zekerheid voor de lening (onderpand). Het grote voordeel is dat bij financial lease er vaak niet meer zekerheden worden gevraagd dan dit onderpand. De auto is direct uw eigendom en deze betaald u in maandelijkse termijnen af.
Na het betalen van het laatste termijn is het voertuig volledig uw eigendom.


Private (Flex)Lease

Particulier leasen is een leasevorm zonder zorgen. U betaalt een vast maandbedrag en rijdt een nieuwe auto. Enkel de kosten van de brandstof komen voor uw rekening.

Private Lease kan ook een uitkomst bieden wanneer u een mobiliteitsbudget krijgt van uw werkgever. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Short lease

Rijden zonder langlopende verplichtingen, flexibel leasen. Ideaal voor (tijdelijke) werknemers, freelancers en/of stagiairs.

- Niet gebonden aan een meerjarige leaseovereenkomst
- Een flexibele looptijd van 1 tot 24 maanden: u kunt de auto na n maand inleveren zonder dat hieraan kosten zijn verbonden.
- Keuze uit een ruim aanbod van jonge en compleet uitgeruste auto’s die direct beschikbaar zijn
- Ideaal als ‘voorloopauto’ voor een te bestellen lease auto.


Zakelijk auto huren

Heeft u zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Dan is huren vaak de beste optie. Wij zijn aangesloten bij Autohopper - een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land. Autohopper maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. 


Bekijk huurtarieven


Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. 

Wilt u hier meer informatie over? Neem dan direct contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 088-4006785 of mail: denbosch@josvanboxtel.nl.Lease prijzen

Leasing is maatwerk. Iedereen heeft immers zijn eigen wensen. U kunt leasen met en zonder verzekering, in- of exclusief brandstof. Een standaard leaseprijs kennen we bij Jos van Boxtel Lease dan ook niet. Neem voor een offerte op maat contact met ons op.

 

Online contact opnemen